托福口语高分范文:最喜欢的课程

发布人:美雪 时间:2016-6-12 20:09:42
?  为了帮助大家学习托福口语高分范文,更快提高托福口语成绩,新东方在线托福网为大家带来托福口语高分范文:最喜欢的课程一文,希望对大家托福备考有所帮助。更多精彩尽请关注新东方在线托福网!
  Question:
  Whichcourseofthefollowingdoyouprefermosttobeaddedtoyourcurriculum,musichistory,economyorscience.
  Sampleanswer:
  Ithinkeconomywouldbeagoodchoice.First,it’ssomethingIaminterestedin.myparentsworkinbusiness,theyinfluencemealotandwantmetohelpthemoneday.Besides,inthetimeofeconomicglobalization,it’simportantforstudenttogetbasicknowledgeinthisarea,nomatterifitsbetterforpersonalfinancingortoprovidethemselveswithmorejobopportunities,asformusicandscience,well,musichistorysoundsjustboring,andscienceisalwayshardtometograsp,soeconomywins.
  以上就是新东方在线托福网为你带来的托福口语高分范文:最喜欢的课程,更多精彩敬请关注新东方在线托福网。
本文关键字:托福口语托福口语高分范文
本文章由 大发888 www.5ilive.com/dafa888/ 的作者提供

角逐大资管:银行业转型抢机遇
三亚打响2016年打违控违攻坚战保障项目建设用地